Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 21.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Кредит на вноски от kinti.bg

Кредит на вноски - 1
Кредит на вноски - решението, от което се нуждаете

В непредвидена ситуация, когато се нуждаете спешно от финансиране, не се колебайте и се доверете на кредит на вноски от kinti.bg. Хиляди българи вече го направиха и така се превърнахме в предпочитан кредитор за бързи заеми в страната. Ако все още се колебаете дали да изберете финансиране от нашата платформа, днес ще ви разкажем за предимствата от това да изтеглите кредит на вноски от kinti.bg.

Кредит на вноски с ясни и прозрачни условия

Кредит на вноски - 2
Кредит на вноски - вземете от нас

Няма нищо по-неприятно от това да си мислите, че сте открили кредит на вноски с перфектни условия, само за да се окаже, че след подписване на договора и усвояването на сумата тези условия бързо се превръщат в допълнителни такси и условия. Затова и ние от kinti.bg предлагаме на нашите клиенти кредит на вноски с ясни и прозрачни условия. Всички важни въпроси, които може да имате по вашия кредит на вноски, са уточнени в нашия сайт, а клиентите винаги са свободни да се свържат с нас и да ни питат, ако има нещо неясно. Още щом разгледате нашата секция Как работим сами ще се убедите в това, което казваме. Нашият кредит на вноски, както и заемите до заплата, нямат допълнителни такси за кандидатстване, обработка на запитването или предсрочно погасяване и условията, на които сте се съгласили, ще останат такива до края на срока на договора!

Към тази точка искаме да добавим и едно малко по-различно измерение на ясни и прозрачни условия за кредита на вноски - нашият калкулатор. С него можете лесно да въведете параметрите по вашия кредит на вноски и да получите стойността на месечната вноска, както и крайната сума с лихвата. Тези условия, които ще видите в калкулатора са и условията, по които ще използвате вашия кредит на вноски - без никакви такси, скрити лихви или условия.

Кредит на вноски с бързо одобрение и усвояване

Кредит на вноски - 3
Кредит на вноски - Kinti.bg

За да можем да сме до вас винаги, когато се нуждаете от спешно финансиране, ние ви предлагаме кредит на вноски с одобрение до 20 минути. Веднага щом попълните формата за кандидатстване за вашия кредит на вноски, нашите експерти започват да работят по обработката на вашето запитване. До 20 минути вече ще сте получили становището ни дали сте одобрени за кредит на вноски, а минути след това вече ще разполагате и със средствата по вашата сметка. Улесненият процес по кандидатстване и бързото одобрение са едни от основните предимства, които изтъкват клиентите за нашия кредит на вноски.

Кредит на вноски, който можете да върнете от всяка точка на страната

Усвояването на нашия кредит на вноски се случва изключително бързо и лесно, както и връщането на месечната вноска по него. За да можем максимално да улесним потребителите, вноските по вашия заем можете да заплатите лесно по банков път или чрез превод на удобна за вас каса на EasyPay. Така, независимо къде се намирате в страната, когато стане време да правите превод по вашия кредит на вноски няма нужда да се притеснявате!

Кредит на вноски с програма за лоялност

Независимо, че нашите финансови продукти са предназначени за решаване на спешни финансови ситуации, имаме дългогодишни клиенти, които избират кредит на вноски от нашата платформа.

Кредит на вноски за дългогодишни клиенти

Специално за тях разработихме и нашата програма за лоялност - клиентите, регистрирани на нашата платформа, които редовно използват нашите финансови инструменти (включително и кредит на вноски) и връщат заемите си навреме, имат право да използват преференциални условия по своите бъдещи заеми.

Кредит на вноски с отстъпка по програма „Отстъпка за приятел“

Кредит на вноски - 4
Кредит на вноски

А за по-новите клиенти, които избират кредит на вноски от kinti.bg, сме разработили програмата за лоялност „Отстъпка за приятел“. При нея вие и ваш познат можете да използвате кредит на вноски с преференциални условия. Какви са условията? Ако доведете ваш приятел, той кандидатства за кредит на вноски в платформата на kinti.bg и получи от нас одобрение - то вие и вашият приятел ще получите отстъпка. Вие ще получите отстъпка в размер на 50% от общото оскъпяване за кредит на вноски до 5000 лева, а твоят приятел ще получи отстъпка в размер на 20% от общото оскъпяване за техния първи кредит към нас. За да участвате в тази програма е важно да сте били наш клиент и да имате поне 1 изплатен кредит към нас (независимо дали кредит на вноски или заем до заплата). Преди да препоръчате кредит на вноски от нашата платформа на ваш приятел, не забравяйте да се обадите на телефон 070035005, за да заявите вашия уникален код. Кодът ще получите на SMS или по имейл и при кандидатстване, вашият приятел трябва да разполага с уникалния ви код преди да кандидатства за кредит на вноски, за да може да бъде валидно участието в програмата. Веднага щом изпълните условията по програмата за лоялност, вие ще получите 50% отстъпка от общото оскъпяване на вашия следващ заем, независимо дали ще е до заплата или кредит на вноски. Не забравяйте, че отстъпката за следващия ви кредит на вноски ще е валидна само при одобрен клиент, който не се е възползвал от законовото си право на отказ в 14 дневен срок. Нямате ограничения на броя на хора, на които ще предоставите вашия уникален код (или по-ясно нямате ограничения колко пъти ще получите отстъпка за вашите бъдещи кредити на вноски или заеми до заплата) - колкото повече приятели доведете, толкова повече отстъпки ще натрупате. Важно е да уточним, че имате да използвате по една отстъпка за всеки кредит на вноски или заем до заплата (тоест нямате право да натрупвате отстъпките и да ги използвате едновременно върху 1 инструмент за финансиране).

Кредит на вноски от kinti.bg

Ако се нуждаете от кредит на вноски на стойност от 500 до 5000 лева и срок на връщане от 3 до 24 месеца, то тогава не се колебайте да изберете финансиране от kinti.bg. Кандидатствайте още днес за вашия кредит на вноски и ще разберете сами защо сме предпочитан кредитор на хиляди българи. Изберете още днес бърз кредит на вноски с бързо одобрение и отлични условия от kinti.bg.

Кредит на вноски от kinti.bg

Кредит на вноски с ясни и прозрачни условия

Кредит на вноски с бързо одобрение и усвояване

Кредит на вноски, който можете да върнете от всяка точка на страната

Кредит на вноски с програма за лоялност

Кредит на вноски за дългогодишни клиенти

Кредит на вноски с отстъпка по програма Отстъпка за приятел

Кредит на вноски от kinti.bg

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София