Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 21.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Първи безлихвен кредит - кои са основните неща, които трябва да вземете под внимание преди това

Първи безлихвен кредит 1
Първи безлихвен кредит - Основни понятия

Ако до сега не ви се е налагало да взимате пари на заем или на кредит, то тогава може и да не сте напълно запознати с всички елементи около тях. Със сигурност знаете основни понятия около първия безлихвен кредит, като месечна вноска и срок на погасяване, както и обща информация за тях. Но когато дойде време да изтеглите вашия първи безлихвен кредит е добре да отделите от времето си, за да си направите проучване. Това време ще ви се отплати по много, защото ще изберете доказан и лицензиран кредитор, който няма скрити условия и такси. Тогава ще разберете, че най-доброто място за вашия първи безлихвен кредит е kinti.bg. Но нека да видим кои са тези основни неща, които трябва да вземете под внимание преди вашия първи безлихвен кредит.

Важно е да осъзнавате каква е целта на вашия бърз първи безлихвен кредит

За разлика от кредитите, които се предоставят от банките, бързите първи безлихвени кредити не са предназначени да се ползват непрестанно. Основната цел на вашия първи безлихвен кредит трябва да бъде справяне с извънредни финансови ситуации, които не са предвидени в бюджета ви. Не е правилно да гледате на вашия първи безлихвен кредит като на средства, които бихте имали, ако притежавате кредитна карта, или месечно задължение към финансова институция. Вашият първи безлихвен кредит или всеки следващ бърз кредит е предназначен за спешни случаи, когато се нуждаете от финансиране в кратки срокове.

Изчислете на каква стойност се нуждаете да бъде вашия първи безлихвен кредит

Първи безлихвен кредит 2
Първи безлихвен кредит - Стойност

Изправени пред възможността да изтеглите до 500 лева може да попаднете в ситуация, в която да се увлечете и да изтеглите вашия първи безлихвен кредит на стойност по-голяма от необходимата.

Със сигурност ще намерите добро приложение на остатъчните средства, но убедени ли сте, че се нуждаете от тях в момента?

Определено фактът, че вашият първи безлихвен кредит няма такси и лихви, ще бъде особено привлекателен, това не трябва да бъде водещото във вашето решение. Защо? Защото когато вземете вашия първи безлихвен кредит, вие трябва да го върнете под формата на еднократно плащане. Ако изтеглите прекалено голяма, за вашия бюджет, сума, това утежнява следващите месеци, докато изплатите вашия първи безлихвен кредит. И тогава пак няма да ви стигнат парите и ще трябва да търсите друго място, от където да си ги набавите. И ще направите нещо много неправилно - ще използвате бърз кредит за да погасите вашия първи безлихвен кредит. А това води със себе си много негативни последствия, стрес и притеснения.

Не забравяйте да проверите стойността на вноската по вашия първи безлихвен кредит

Първи безлихвен кредит 3
Първи безлихвен кредит - Специално внимание

Това е доста обвързано с горната точка, но заслужава да му обърнем специално внимание. В нашата платформа можете да видите, че всеки първи безлихвен кредит може да бъде разсрочен на период от 5 до 30 дни. И след като въведете стойността на сумата, която искате да получите, и периода, за който смятате да я върнете, веднага ще видите каква ще бъде вноската по вашия първи безлихвен кредит. Вие най-добре знаете с какъв месечен бюджет разполагате - какви са вашите доходи и разходи. И на базата на тази информация трябва сами да прецените дали ще успеете да покриете сумата по вашия първи безлихвен кредит. Ако смятате, че сумата е непосилна или ще ви причини финансов дискомфорт, помислете за друг по-подходящ кредитен продукт. Все пак имате 1 основно предимство - вашият първи безлихвен кредит към kinti.bg няма такси и лихви. Другото нещо, което можете да направите, сме описали по-горе - ако можете, изтеглете вашия първи безлихвен кредит за по-малка сума и това ще ви намали допълнително вноската.

Винаги четете условията на сайта и кредитора, от който ще изтеглите вашия първи безлихвен кредит

Първи безлихвен кредит 4
Първи безлихвен кредит - Изцяло онлайн

Макар и тегленето на вашия първи безлихвен кредит да е толкова лесно и удобно - изцяло онлайн, с одобрение за няколко минути, не забравяйте, че това е финансово обвързване между вас и кредитора, който сте си избрали. Не взимате пари на заем от приятел или роднина, а първи безлихвен кредит. Както в банката четете условията на вашия договор за кредитиране, така е важно и да се запознаете със специфичните правила и изисквания на кредитора, който сте си избрали за вашия първи безлихвен кредит. Това може да ви спести много главоболия и разходи, които са упоменати само в правилата за ползване на конкретния първи безлихвен кредит. Ние знаем колко е важна тази информация и затова винаги насочваме клиентите, които не са използвали нашите услуги и искат първи безлихвен кредит от kinti.bg да отделят време и да прочетат нашите „Общи условия“, както и да посетят секцията „Как работим“. Там сме описали основните и най-важни моменти от процеса на теглене на първи безлихвен кредит, които касаят всеки клиент. А ако се нуждаете от помощ или имате въпроси - винаги можете да се свържете с нас. Нашите опитни консултанти ще ви предоставят нужната информация за да направите най-добрия избор за вашия първи безлихвен кредит.

Бъдете сигурни, че вашият първи безлихвен кредит е от лицензиран кредитор

Макар и онлайн кредитирането да е достъпно на българския пазар от повече от десетилетие, много хора не винаги са наясно как да го използват и то правилно. В първите години вашия първи безлихвен кредит може и да не е бил точно безлихвен, но това сега лесно може да бъде проверено, за да се предпазите от фалшива реклама с много помпозни думи. Винаги, когато избирате кредитор за вашия първи безлихвен кредит трябва да проверявате дали той е регистриран като финансова институция към Българската Народна Банка. Това регулира неговия работен процес и ви дава сигурност, че вашия първи безлихвен кредит е точно такъв, на какъвто сте се съгласили. Ние - kinti.bg сме компания, регистрирана като финансова институция към БНБ. Всеки клиент, който избере своя първи безлихвен кредит от нашата платформа получава детайлна информация относно своя първи безлихвен кредит под формата на стандартен европейски формуляр, както и договор за кредит. С нас можете да сте сигурни, че лихвата е фиксирана, сумите по вашия първи безлихвен кредит са точно такива, каквито сте избрали и условията са тези, на които сте се съгласили.

Тегленето на вашия първи безлихвен кредит е изключително лесно и бързо, особено когато разполагате с доверен партньор. Изберете kinti.bg за вашия сигурен и бърз първи безлихвен кредит.

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София