Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 21.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Пари на заем онлайн

Колкото и добре да живеем, животът обича да ни поднася своите сюрпризи, обикновено в най-неподходящите моменти. Точно когато планираме празника на децата, така жадуваната почивка с партньора или мечтаната покупка на автомобил, често възникват непредвидени обстоятелства, които объркват нашите съкровени планове. Това са неочакваните разходи, които са на път да сгромолясат добрите ни идеи. Именно в такива ситуации човек има нужда от свежи пари на заем, позволяващи му да реализира своите проекти и да излезе безпроблемно от финансовото тресавище.

Ние от Kinti.bg ще осигурим за Вас тъкмо тази капиталова инжекция, която да Ви помогне да си стъпите на краката и да преодолеете вихъра на изненадващите разходи. Специално за Вас предлагаме бързи пари на заем онлайн с експресно одобрение! Вие избирате колко и до кога с няколко клика в нашия сайт, с което светкавично разрешавате възникналите си проблеми. Пари на заем до заплата или просто пари на заем – не се колебайте, кликнете и обезпечете Вашето настояще!

Изберете ни за Ваш финансов помощник без скрити такси, купища документи и досадно очакване, получете пари на заем онлайн! За нас ще бъде привилегия да подкрепим Вас и Вашето семейство в момент на нужда, точно когато Ви се струва, че целия свят се е настроил срещу Вас!

Погрижили сме се максимално да опростим онлайн формулярът ни, който да позволи съвсем детайлно Вие да определите парите си на заем – Вашите пари във Вашите ръце!

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София