Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 21.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Онлайн кредити – как да се предпазите от лоши кредитори?

Онлайн кредити - развитие и в банковата сфера
Онлайн кредити - одобрение без чакане

Интернет позволява на всеки да търси и предлага почти всичко – от подарък за рожден ден до нов апартамент и много други. Технологичното развитие, естествено, има своето отражение и в банковата сфера и бурното развитие на онлайн кредитите. Днес, по-лесно от всякога, можете да се сдобиете с пари бързо, без да се редите на опашки или да чакате одобрение със седмици. Това, обаче, крие и своите рискове. Не всеки кредитор в Интернет пространството иска да ви помогне в спешна финансова ситуация с онлайн кредит. Има все още много кредитори, които искат да изкарат бързи пари на ваш гръб. Именно затова е изключително важно да сте сигурни, че избирате онлайн кредит от сигурно място. Но може би не сте сигурни кои са притеснителните неща, за които трябва да се оглеждате. За да ви помогнем в този процес написахме именно тази статия. Прочетете следващите редове и само след няколко минути ще се чувствате по-уверени и спокойни, когато избирате вашите онлайн кредити.

 

Не плащайте никакви предварителни такси по вашия онлайн кредит

Онлайн кредити - съвети от kinti.bg при кандидастване за кредит
Онлайн кредити - без предварителни такси

Едно от основните неща, което може да ви бъде „червен флаг“, че има нещо нередно е, ако избраният кредитор изисква заплащане на такси за кандидатстване или одобрение на вашите онлайн кредити. Съществуват сайтове, които пишат прекрасни текстове, обещават ви всичко, от което се нуждаете в момента – онлайн кредити на страхотни условия с ниска лихва и равни месечни вноски. И всичко това срещу „скромна“ такса за одобрение или кандидатстване. Не се подлъгвайте по тези онлайн кредити! Това е практика, която цели да ви вземе парите и да не получите нищо в замяна. Дори и тази първоначална такса за кандидатстване и/или одобрение на онлайн кредити да не ви направи особено впечатление, то ако се изисква плащането и да стане по специфичен начин, най-често превод на пари през различни методи, като Изипей, Western Union или PayPal, то тогава можете да сте почти на 100% сигурни, че това не е добра сделка за вас! Веднъж след като преведете сумата за такси по вашия онлайн кредит няма как да проследите кой е получателят им.

И не на последно място трябва да отбележим възможната кражба на лични данни. Въведената от вас информация по кандидатстването за вашия онлайн кредит, може да бъде предадена в ръцете на недоброжелатели и да бъде използвана срещу вас. Макар и последните години да се върви смело и стремглаво към успешната защита на личните данни, все още съществува този риск при взимането на онлайн кредити. Затова винаги избирайте кредитор за вашите онлайн кредити, който няма предварителни и скрити такси!

 

Не се доверявайте на кредитори, които ви дават 100% гаранция за одобрение на вашия онлайн кредит

Онлайн кредити - процент на одобрение при кандидастване
Онлайн кредити - предоставена информация

Важно е да разберете, че кредиторите не са на пазара за да губят пари. Това автоматично означава, че добрите кредитори няма как да гарантират на 100% финансиране по вашите онлайн кредити. Всеки един регистриран кредитор, който може да ви отпусне онлайн кредит, изисква основна информация за вас, която да разгледа и да прецени дали може да одобри вашето искане. Макар и процентът на одобрените за онлайн кредити, в повечето случаи, да е висок, той никога не трябва да бъде 100%.

 

Непрофесионален сайт за онлайн кредити и отношение от кредитора

Едно от основните предимства, които имате с онлайн кредитите е, че можете да отделите колкото време искате да намерите правилния кредитор и да минете през много и различни сайтове. Със сигурност можете да направите разлика между сайтовете на кредитори за онлайн кредити с отлично реноме и такива, чието представяне е непрофесионално – пълно с правописни грешки, ситен шрифт и липса на контакти. Особено внимание трябва да обърнете, ако сайтът за онлайн кредити е блокиран от Google или ви изписва известие, че не разполага с нужните протоколи за сигурност. В никакъв случай не предоставяйте каквито и да е данни в такива платформи, независимо какъв онлайн кредит ви обещават!

Онлайн кредити - не бързайте да подавате лични данни
Онлайн кредити - качеството на услугите

Ако поради някаква причина сте предоставили телефон или имейл на подобен непрофесионален сайт за онлайн кредити, например записали сте се за техния newsletter за да получите отстъпка от вашия първи онлайн кредит, то тогава може да очаквате и техните „търговци“ да започнат да ви преследват. Това е още един „червен флаг“ за кредитора и качеството на неговите онлайн кредити. Основната идея на онлайн кредита като финансов инструмент е да разрешите бързо и лесно спешна финансова ситуация и да имате правото във всеки един момент от търсенето да се откажете и да решите, че не го искате или вече нямате нужда от него. Ако „търговци“ ви преследват агресивно и непрестанно за да ви предлагат онлайн кредити, от които не се нуждаете, то силно ви препоръчваме да ги отпратите любезно и да не им се доверявате.

 

Избирайте онлайн кредитите си внимателно и им отделете нужното време

Безопасното финансиране с онлайн кредити означава няколко основни неща:

За да сте сигурни с условията по вашите онлайн кредити изберете доверен и доказан партньор, като kinti.bg. Ние сме предпочитан избор на хиляди българи за техните онлайн кредити, защото сме регистрирана финансова институция, нямаме скрити такси и условия и гарантираме изплащането на вашите онлайн кредити на равни вноски! Избери на kinti.bg за твоите онлайн кредити и се убеди сам защо сме предпочитан избор от толкова много хора!

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София