Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 21.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Кредит до заплата - 5 важни неща, които трябва да знаете за този вид финансиране

Кредит до заплата 6
Кредит до заплата - свържете се с нас!
Кредит до заплата - вид финансиране
Кредит до заплата - 5 важни неща

Кредитът до заплата може да ви спаси от извънредни финансови ситуации, но ако не го обмислите и не проверите важна информация, като лихва и падеж на изплащането му, може да ви излезе прекалено скъпо. Независимо от ситуацията, в която сте попаднали, не трябва да прибързвате и да теглите кредит до заплата, който след това ви е трудно или невъзможно да изплатите. За да направите информиран избор и да изтеглите правилния кредит до заплата сме събрали няколко важни неща, които трябва да вземете под внимание преди да кандидатствате за финансиране.

 

Кредит до заплата - по-кратък срок за изплащане

Както казва и самото им наименование, кредитите до заплата са създадени за да разрешават финансови проблеми и ситуации в рамките на няколко дни или седмици преди да получите вашата следваща заплата. Може да не сте преценили правилно вашия месечен бюджет или да сте имали непредвиден медицински, здравословен или семеен разход, и спешно да се нуждаете от пари, с които да платите сметките или наема. Тогава може да бъде изгодно за вас да изберете кредит до заплата. В нашата платформа имате възможността да изтеглите кредит до заплата в размер до 500 лева и сами да определите кога искате да го върнете – между 5 и 30 дни.

 

Лихвите на кредитите до заплата се изчисляват по-различен начин от тези на класическия бърз кредит с месечни вноски

Кредит до заплата - Лихвите на кредитите до заплата се изчисляват по-различен начин
Кредит до заплата - лихви

Тъй като кредитите до заплата са бързо и лесно решение за всяка ситуация, те се превърнаха в често срещана и добре позната услуга. Това не значи, че не трябва да обърнем внимание на няколко важни аспекта – прекалено завишени лихви за кредит до заплата или съгласие за отпускане на прекалено големи суми. Ако кредитор се съгласи да ви отпусне кредит до заплата на стойност по-голяма от месечното ви възнаграждение, с период на връщане до 1 календарен месец, това може и да не е най-доброто решение за вас. Често това би означавало необходимост от нов кредит до заплата след като изплатите първия и влизате в непрестанен цикъл, от който трудно можете да излезете. Ние знаем, че кредитът до заплата е финансов ангажимент, към който трябва да се подхожда отговорно и обмислено. И затова даваме на нашите клиенти решения на спешните ситуации, които да не създават финансови проблеми. Имаме лимит на средствата, които можете да заявите по вашия кредит до заплата, като, ако се нуждаете от повече средства, винаги можете да изберете потребителски кредит на вноски, разсрочен за период до 18 месеца. И не само това. Всеки първи кредит до заплата, който заявите през нашата платформа, е без лихва. Така ще можете лесно и спокойно да разрешите ситуацията без да се притеснявате какво ще правите при следващата си заплата.

 

Бъдете сигурни, че можете да изплатите вашия кредит до заплата

Кредит до заплата - финансово изплащане и финансови проблеми
Кредит до заплата - бъдете сигурни

Както вече споменахме по-горе, кредитът до заплата трябва предварително да бъде добре обмислен и преценен. Не е правилно да решавате текущите си финансови проблеми, като създавате бъдещи такива. Помислете от каква сума се нуждаете и изтеглете кредит до заплата на такава стойност, че да разполагате с достатъчно средства до следващата ви заплата. След това задължително помислете дали можете да се справите финансово с изплащането на вашия кредит до заплата. Ако не сте сигурни, че можете да изплатите еднократната вноска по вашия кредит до заплата, то тогава може би е по-добре да изберете кредит на вноски, които да разпределите на удобен за вас период.

 

Внимателно прочетете условията за кредит до заплата на избрания от вас кредитор

Кредит до заплата - от каква сума точно се нуждаете?
Кредит до заплата - изберете финансов инструмент

За да сте убедени, че вашият кредит до заплата няма скрити такси, условия и лихви, то е задължително да се запознаете в детайли с изискванията и условията на избрания от вас кредитор. Така ще забележите, че в широкото онлайн пространство има отговорни кредитори, като нас, които взимат кредита до заплата сериозно и отговорно. Ние не караме нашите клиенти да плащат никакви допълнителни такси, предоставяме първия кредит до заплата без лихва, изискваме еднократно изплащане в определената от клиента дата и не позволяваме тегленето на прекалено голяма сума.

Има, обаче, кредитори, които ще ви предложат кредит до заплата с „по-добри условия“, които не е задължително да са такива. Те често имат скрити такси или ви подвеждат с възможността да изтеглите кредит до заплата на прекалено висока стойност. Така вие нямате възможността да го изплатите и попадате в ситуация с 2 решения – да удължите вашия кредит до заплата срещу съответната такса или неустойка или да потърсите друг финансов инструмент, който да погаси текущия ви заем. А това е най-неприятната ситуация, в която можете да попаднете. За да избегнете спиралата от дългове винаги преценявайте внимателно дали се нуждаете от кредит до заплата или можете да изберете друг финансов инструмент, от каква сума точно се нуждаете и дали избраният от вас кредитор ви дава най-добрите за вас условия.

 

Винаги четете вашия договор за избрания кредит до заплата

Както вече сме казвали не веднъж, винаги трябва да търсите финансови решения, включително кредит до заплата, от лицензиран кредитор. Това са всички фирми, регистрирани към Българска народна банка като финансова институция и могат легално да извършват кредитни операции като кредит до заплата или кредити на вноски. Тези кредитори са урегулирани от закона и имат процедура, през която преминават, за да предоставят на клиентите сигурен и надежден кредит до заплата.

Кредит до заплата - писмено споразумение (договор)
Кредит до заплата - писмено споразумение

Част от тази процедура е и създаването на писмено споразумение (договор), в което ясно да са описани правилата, условията, таксите, лихвите и неустойките по кредита до заплата. Всеки кредитор, който не ви предостави подобен договор, сигурно не е регистриран като легитимна финансова институция и може да ви причини вреди по много и различни начини. Но, ако решите да изберете регистриран кредитор, като kinti.bg, след кандидатстване и одобрение по вашия кредит до заплата, вие ще получите договор с ясно описани условия. Както бихте прочели вашия договор в банката или в мобилния оператор, така трябва да прочетете и договора за кредит до заплата. Това е последният момент, в който можете да се откажете, ако видите нещо нередно или условия, които не ви устройват.

За да сте сигурни, че правите най-добрия избор за вашето финансово състояние изберете кредит до заплата от доверен партньор. Изберете kinti.bg – предпочитаният кредитор за кредит до заплата на хиляди българи!

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София