Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 21.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Безлихвен кредит - мит или реалност?

Безлихвен кредит - 1
Безлихвен кредит - решението, от което се нуждаете

На пазара се появяват все повече и повече кредитори, които предлагат на хората в нужда финансови инструменти с най-различни ползи и отстъпки. Един от най-често срещаните инструменти за привличане на нови клиенти е именно безлихвеният кредит. Това е бърз кредит, който няма лихва по него. Но не звучи ли прекалено хубаво, за да е истина? В момента наистина можете да намерите кредитори, които да ви предложат безлихвен кредит, но също така можете лесно да попаднете в неприятна ситуация, която допълнително да утежни вече напрегнатия семеен бюджет. Ако сте в търсене на безлихвен кредит и искате да се убедите, че наистина сте намерили такъв, ето кои са нашите съвети към вас.

Какъв вид точно е безлихвеният кредит?

На първо място, преди да се зарадвате, че сте открили перфектното финансиране за вашите нужди, при това с безлихвен кредит, се уверете, че сте запознати какъв точно е този инструмент. В някои случаи безлихвеният кредит може да бъде всеки първи или всеки 5-ти, например. В други - безлихвеният кредит е само до заплата. Понякога безлихвеният кредит може да има някакви специфични ограничения по него - като период на връщате, минимална или максимална сума на теглене и други. Както сами виждате зад понятието безлихвен кредит може да се крият много и различни неща и от вас зависи да се запознаете с тях за да направите най-добрия избор!

Прочетете условията на безлихвения кредит

Безлихвен кредит - 2
Безлихвен кредит - вземете от нас

Запознали сте се какво точно финансиране може да ви предложи въпросния безлихвен кредит и сте подготвили вече документите си да кандидатствате. Но преди да натиснете бутона и да изпратите заявка, уверете се, че сте прочели условията по безлихвения кредит. Не веднъж сме споменавали за случаи, в които кредиторите удобно скриват от погледите на потребителите скрити условия и такси, които (обаче) влизат в сила от момента, в който се съгласите на условията на въпросния безлихвен кредит. За щастие, финансовите инструменти за бързо финансиране нямат договори от 15-20 страници като да теглите заем от банка, така че нямате никакво оправдание да не прочетете условията на безлихвения кредит преди да кандидатствате. А ако не го направите - тогава ви остава надеждата да сте попаднали на честен и лоялен кредитор, който да е написал условията такива, каквито наистина са.

Защо да избера безлихвен кредит?

Безлихвен кредит - 3
Безлихвен кредит - Kinti.bg

Ако откриете кредитор, който наистина да ви предложи безлихвен кредит без скрити условия и такси, то тогава отговорът е повече от ясен - можете да си спестите пари от плащането на допълнителна лихва по вашите заеми. Една от причините много потребители да избират безлихвен кредит до заплата, например, е да се възползват от актуални намаления и промоции и да си купят нещо важно на по-ниска цена. Знаем, че не винаги бюджетът е подготвен за изкушаващи намаления, а ежедневието ни непрестанно създава нови нужди от всякакво естество. Тук безлихвеният кредит до заплата идва на помощ и може да се окаже много добро решение, което да не утежнява бюджета, а да ви позволи да спестите пари!

Безлихвеният кредит е особено подходящ финансов инструмент за хората, които са изпаднали в затруднено финансово положение и ще се справят с изплащането на вноските по заема си, но допълнителната лихва може да се окаже скъпа и, понякога - непосилна за плащане. Безлихвеният кредит е много добро решение и за хората, които за първи път се интересуват от бързи заеми или досега не са теглили такива. Но има едно много важно нещо, за което трябва да внимавате - често, безлихвените кредити са ограничен брой. Независимо дали говорим за първи безлихвен кредит или за всеки 5-ти или 10-ти заем, който сте взели от кредитора, те са малка част от инструментите за финансиране. И колкото и удобни и привлекателни да са условията по вашия безлихвен кредит, не трябва да изпадате в спиралата на харчене на повече пари от наличните и живот в заем. Затова винаги препоръчваме на нашите потребители да са разумни с използването на всякакви видове допълнително финансиране, включително и с безлихвените кредити.

Безлихвен кредит до заплата от kinti.bg

Безлихвен кредит - 4
Безлихвен кредит

Ако търсите безлихвен кредит до заплата, то тогава сте на правилното място. Всеки нов потребител на сайта ни има възможността да изтегли бързо и лесно първи безлихвен кредит до заплата и да върне точно толкова пари, колкото е усвоил. Този финансов инструмент е много подходящ за спешни и непредвидени ситуации, които изискват кратко време за реагиране и не голяма сума пари. Тръбата в банята се е спукала, бойлерът е протекъл, детето има спешна нужда от пари за екскурзията в училище или просто си е скъсало обувките и трябва да купите нови - то тогава нашият безлихвен кредит до заплата е точно за вас!

Условия по вашия първи безлихвен кредит до заплата

Сумата, която можете да заявите по вашия първи безлихвен кредит до заплата варира от 50 до 500 лева със срок на връщане от 5 до 30 дни! Вашият безлихвен кредит до заплата се връща на една вноска, така че трябва да предвидите това в бюджета за следващия месец. Ако сумата се окаже непосилна за бюджета, то вместо безлихвен кредит до заплата можете да изберете заем на вноски с ниска и достъпна лихва.

Безлихвен кредит до заплата без скрити такси и условия

На нашия сайт ще откриете цялата информация за всички наши инструменти за финансиране, включително за нашия първи безлихвен кредит до заплата. Сами ще имате възможността да се уверите, че нашият безлихвен кредит е наистина такъв и на определената от вас дата ще заплатите точно толкова, колкото сте усвоили.

Ако имате въпроси по вашия първи безлихвен кредит до заплата - то просто ни се обадете!

Макар и да сме се опитали да отговорим на всички ваши въпроси, включително и тези, които може да възникнат във връзка с вашия първи безлихвен кредит до заплата, винаги можете да се свържете с нас по имейл или телефон и ще ви предоставим информацията, от която се нуждаете. Потребителите избират своя първи безлихвен кредит до заплата от kinti.bg, защото ние сме лоялен и сигурен кредитор, кандидатстването при нас е бързо и лесно, а парите са налични до няколко минути. Търсите безлихвен кредит до заплата - изберете kinti.bg!

Безлихвен кредит - мит или реалност?

Какъв вид точно е безлихвеният кредит?

Прочетете условията на безлихвения кредит

Защо да избера безлихвен кредит?

Безлихвен кредит до заплата от kinti.bg

Условия по вашия първи безлихвен кредит до заплата

Безлихвен кредит до заплата без скрити такси и условия

Ако имате въпроси по вашия първи безлихвен кредит до заплата - то просто ни се обадете!

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София