Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 21.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Бързи заеми - в какви случаи е подходящо да използвате този метод на финансиране?

Бързи заеми 5
Бързи заеми - свържете се с нас!
Бързи заеми - 1
Бързи заеми - решението, от което се нуждаете

В днешно време разполагаме с много и различни начини, по които да получим допълнително финансиране. Независимо дали говорим за класически кредит от банкова институция, бързи заеми, овърдрафт, залог на вещи или други, достъпът до средства, който имаме в момента, е много по-голям от този, които имахме само допреди 10-15 години. Тази свобода и редица възможности често могат да ни въведат в изкушение, а това сериозно да навреди на вашия дългосрочен бюджет и финансово състояние. Затова препоръчваме преди да изтеглите бързи заеми или да се насочите към банката да подадете искане за кредит, първо прочетете следващите редове.

Бързите заеми са подходящи при непредвидени ситуации

Понякога съдбата ни изненадва по много и различни начини - приятно се радваме на затоплящото се време, но наближава момента за смяна на гумите на колата. Или си спим спокойно в леглото и се събуждаме посред нощта от звука на протеклия бойлер и стъпваме по наводнения под. Независимо дали съдбата ще ни изненада приятно или не, бързите заеми може да са много полезни във всяка ситуация. Ако не разполагате с резервни средства за да се справите с проблема, бързите заеми ще ви дадат тази свобода и гъвкавост, от която се нуждаете. Препоръчваме, преди да кандидатствате за бързи заеми, да предвидите каква сума ще ви е необходима. По този начин ще можете да заявите бързи заеми, които да са на достатъчна стойност, че да можете да покриете текущите си разходи, но и да можете спокойно да изплатите вноските по вашите бързи заеми пред следващите месеци. Независимо дали битов проблем или внезапно влошаване на здравословното състояние - бързите заеми могат лесно да ви дадат удобно решение!

Бързите заеми са подходящи за да се възползвате от промоционални оферти

Бързи заеми - 2
Бързи заеми - вземете от нас

Черен петък, кибер понеделник, пролетни промоции и финални зимни разпродажби - всички много добре знаем тези промо кампании и много от нас ги дебнат цяла година за да открият желаните стоки на по-изгодни цени. Но, понякога, промоциите може да ни изненадат внезапно и да не сме предвидили в месечния бюджет конкретния разход. Тогава идват на помощ бързите заеми. С помощта на бързи заеми можете лесно да съберете необходимата сума за да си купите уреда, техниката, учебниците или дрехата, която толкова много сте искали да си вземете. Но все пак препоръчваме да не залагате изцяло на средствата от бързите заеми, а да ги използвате като инструмент за дофинансиране до необходимата сума.

Бързите заеми сигурно имат и други полезни предназначения, но тези двете са най-често срещаните. Както споменахме кога е подходящо да използвате бързи заеми, сега ще ви кажем и 2 случая, в които силно препоръчваме да не прибягвате до този метод на финансиране.

Бързите заеми не са подходящи за да погасявате други кредити или овърдрафт

Бързи заеми - 3
Бързи заеми - Kinti.bg

Ако вече имате някакви кредити, достигнали сте си лимита на кредитната карта или наближавате лимита на овърдрафта, то бързите заеми няма да са особено полезни за вас. Рефинансирането на един кредит с бързи заеми ще ви доведе до порочен кръг на задлъжнялост, от който много трудно ще можете да се измъкнете. Освен ако не спечелите от лотарията, разбира се. Бързите заеми често са с по-висока лихва от класическите инструменти за финансиране, което накрая ще означава, че след време ще дължите същата, дори по-голяма сума, но вече не на 1, а на няколко кредитора едновременно. Затова ние от kinti.bg, макар че ви предлагаме бързи заеми, насърчаваме нашите потребители да подхождат отговорно към финансовото си състояние, за да не изпаднат в дълг, от който трудно да се отърват.

Бързите заеми не са подходящи да правите покупки, които по принцип не можете да си позволите

Още едно нещо, за което бързите заеми са изключително неподходящи - покупка на прекалено скъпи вещи и предмети, които иначе не бихте могли да си позволите, както и финансиране на по-скъп начин на живот от този, който водите. Колкото и да искате да си купите най-новия iPhone или да отидете на луксозна почивка, за да впечатлите половинката си, бързите заеми не са подходящия начин да финансирате това начинание. В повечето случаи те ще затормозят допълнително бюджета ви през следващите месеци и може да ви поставят в ситуацията от горната точка - да се нуждаете от нови бързи заеми, за да погасите старите. Ако наистина желаете да си позволите по-скъпи и луксозни предмети или почивки, то по-добре си направете стратегия всеки месец да отделяте някаква сума (дори и символична) от месечния бюджет. Така може да използвате бързи заеми за да финансирате само част от начинанието си и да направите процеса много по-бърз и оптимален в бъдещ финансов план.

Ако все пак се нуждаете от бързи заеми - доверете се на kinti.bg

Бързи заеми - 4
Бързи заеми

Ние от kinti.bg предлагаме бързи заеми на хиляди българи в страната и сме техен верен партньор в трудните и непредвидими ситуации. Нашата компания е регистрирана като кредитор към БНБ и предоставяме реални и сигурни бързи заеми, които нямат скрити такси или условия към тях. На нашите клиенти ние предлагаме 2 вида бързи заеми - кредит до заплата, както и класически бърз кредит до 5000 лева. Защото знаем, че не винаги изненадите от съдбата са приятни, нашите бързи заеми до заплата за нови потребители са безлихвени, а лоялните ни клиенти ползват преференциални условия по своите бързи заеми. Ако се нуждаете от бързи заеми до 5000 лева - то тогава изберете нашия кредит на вноски, с който сами избирате за колко време да върнете сумата - от 3 до 24 месеца. С помощта на калкулатора, който ще намерите на нашия сайт, ще можете лесно да изчислите параметрите по вашите бързи заеми от kinti.bg. За целта е необходимо първо да изберете какъв вид бързи заеми ще теглите, да напишете необходимата сума и да изберете период за връщане. След това платформата автоматично ще ви изчисли лихвата по вашите бързи заеми, както и стойността на вноските по тях. Дори и да промените 1 от параметрите по вашите бързи заеми, платформата автоматично ще обнови цифрите и ще видите новите стойности. Така лесно ще можете да изберете най-добрите условия по вашите бързи заеми. И най-важното - каквото ви покаже платформата, толкова ще дължите накрая, когато връщате вашите бързи заеми към kinti.bg!

Имате нужда от бързи заеми от сигурен партньор? Доверете се на kinti.bg!

Бързи заеми – в какви случаи е подходящо да използвате този метод на финансиране?

Бързите заеми са подходящи при непредвидени ситуации

Бързите заеми са подходящи за да се възползвате от промоционални оферти

Бързите заеми не са подходящи за да погасявате други кредити или овърдрафт

Бързите заеми не са подходящи да правите покупки, които по принцип не можете да си позволите

Ако все пак се нуждаете от бързи заеми – доверете се на kinti.bg

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София