Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 21.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Бързи пари - лесното решение в непредвидени ситуации

Бързи пари - 1
Бързи пари - решението, от което се нуждаете

Колкото и добре да се опитаме да разпределим месечния си бюджет, често не можем да предвидим непредвидимото. Бойлерът протича, пералнята спира да работи, хладилникът започва да бръмчи странно. Независимо дали говорим за проблеми с техниката вкъщи или за внезапно влошаване на здравословното състояние, тези непредвидени ситуации могат сериозно да разклатят месечния бюджет или по-лошо - да ви поставят в ситуация, в която нямате средствата да покриете тези разходи. В тези случаи вие започвате да мислите за решение и пишете в Google “бързи пари“. В резултатите ще видите много и различни неща, но най-често с термина бързи пари се има предвид всички спешни финансови инструменти, които ви дават финансиране в рамките на минути. Щом четете този текст, значи и вие сте потърсили бързи пари в интернет и се нуждаете от спешно финансиране в рамките на няколко часа. Но преди да натиснете бутона „Кандидатствай“, независимо дали в нашия сайт или друг, ето кои са най-важните неща, които трябва да вземете под внимание преди да усвоите вашите бързи пари.

Наистина ли се нуждаете от бързи пари?

Бързи пари - 2
Бързи пари - вземете от нас

На първо място преценете дали ситуацията, в която се намирате в момента, наистина изисква от вас да търсите бързи пари. Понякога, бюджетът позволява да направите някакви промени и размествания, а някои разходи да отложите за по-напред във времето, за да може сега да се справите с възникналата ситуация. Защо ви казваме това? Да изтеглите бързи пари е едно от най-лесните неща, които можете да направите. Но след като вземете вашите бързи пари, това ще има влияние върху бюджета ви през идните месеци. Ще трябва да намерите финансите, с които да върнете изтеглените бързи пари и лесно, без да се усетите, може да се озовете в порочен кръг на заеми и дългове, породен от едно прибързано решение. Затова, преди да решите да вземете вашите бързи пари помислете дали няма как да се справите с наличните средства. Ако наистина нямате друго решение в момента - то тогава изберете внимателно от къде да изтеглите вашите бързи пари!

Бързи пари, но от къде?

Бързи пари - 3
Бързи пари - Kinti.bg

Веднага щом напишете в интернет „бързи пари“ ще ви се покажат десетки сайтове, които целят да ви предложат решение на вашите спешни финансови проблеми. Добре познати брандове, които се рекламират по телевизията или онлайн, както и не толкова добре познати фирми ви предлагат бързи пари в рамките на няколко часа с обещания за страхотни условия. Но дали условията са такива? Това зависи само от вас да разберете! Колкото и да е спешна ситуацията, винаги трябва да си отделяте достатъчно време да проучите фирмата за бързи пари, преди да заявите вашето финансиране. Какви са отзивите от други потребители, които са взимали бързи пари от компанията? Доволни ли са от обслужването и работата с компанията? Също така - разгледайте условията за теглене на бързи пари. В сайта си, фирмата трябва да има посочени ясни  условия, които предлага на потребителите си, които търсят бързи пари. Препоръчваме ви да търсите важна информация, като срок на връщане на вашите бързи пари, условия на връщане (например, дали сумата трябва да се изплати еднократно или на вноски), условия по безлихвени финансови продукти и други подобни. Така ще можете лесно да сравните условията на различните фирми, които предлагат бързи пари, и да откриете най-доброто за вашия бюджет и конкретен случай.

Много хора обаче ще кажат - На мен ми трябват бързи пари веднага и нямам време да се занимавам с проучването на фирмата или оглеждането на различните предложения на пазара! Независимо от това колко спешно се нуждаете от бързи пари, ние ви съветваме винаги да отделите няколко минути за да сравните и откриете най-добрата оферта. Защото с взимането на бързи пари сега можете лесно да решите един финансови проблем, но да си навлечете много други в бъдеще!

Изберете бързи пари лесно и сигурно от kinti.bg!

Изпаднали сте в непредвидена финансова ситуация? Нуждаете се спешно от бързи пари с най-добрите условия зад тях? То тогава изберете бързи пари от kinti.bg

Бързи пари от сигурен партньор

Бързи пари - 4
Бързи пари

Ние от kinti.bg предлагаме на българите бързи пари от повече от 7 години и за този период сме се превърнали в предпочитан партньор при спешни финансови ситуации на хиляди потребители. Всеки човек, който е избрал бързи пари от kinti.bg ще сподели, че нашата работа е изключително точна и прозрачна - всичко е описано на нашия сайт и ние изпълняваме нашите обещания към вас! Кандидатстването за бързи пари от kinti.bg е изключително бързо и лесно, точно като одобрението. Можете да кандидатствате за бързи пари от всяка точка на страната, стига да имате лаптоп или смартфон и достъп до интернет. Само в рамките на няколко минути от заявяването на вашите бързи пари, вие вече ще разполагате с необходимите средства по вашата карта или ще бъдат налични в посочената от вас каса на EasyPay! Връщането на вашите бързи пари става точно толкова лесно, колкото и тегленето им. За бързи пари до заплата дължите еднократна вноска, като вие сами определяте периода на кредитиране - от 5 до 30 дни. За бързи пари до 5000 лева - отново сами определяте периода, за който искате да изтеглите заема, и платформата автоматично ще ви изчисли дължимата лихва. А ние ви гарантираме, че колкото е написано там - толкова трябва да платите накрая!

Бързи пари с най-добрите условия

Ние ви предлагаме бързи пари със страхотни условия - първи безлихвен кредит до заплата или стандартен бърз кредит с финансиране до 5000 лева и изключително изгодна лихва. Убедете се сами - разгледайте нашия сайт и открийте лесно всички условия да изтеглите бързи пари от нас и ще откриете, че при нас няма скрити условия, няма допълнителни такси или лихви. Нашата честност и коректност към потребителите ни правят предпочитания бранд за бързи пари в страната!

Но няма какво да ви убеждаваме повече - просто изберете kinti.bg за разрешаване на вашите непредвидени финансови ситуации!

 

Бързи пари – лесното решение в непредвидени ситуации

Наистина ли се нуждаете от бързи пари?

Бързи пари, но от къде?

Изберете бързи пари лесно и сигурно от kinti.bg!

Бързи пари от сигурен партньор

Бързи пари с най-добрите условия

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София